Warner Bros zverejnila trailer k filmu Veronica Mars

NETKY.SK • 3 Január 2014, 17:56 • 2 min
Warner Bros zverejnila trailer k filmu Veronica Mars

USA - Kristen Bell si v snímke režiséra a scenáristu Roba Thomasa zopakuje úlohu detektívky Veroniky Marsovej.

slovakia

left justify in out

Americká produkčná spoločnosť Warner Bros. zverejnila trailer k filmu, ktorý bude pokračovaním seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007). Film režiséra a scenáristu Roba Thomasa plánujú uviesť do amerických kín 14. marca. Titulnú postavu stvárnila rovnako ako v seriáli Kristen Bell, okrem nej sa v snímke predstavia Chris Lowell, Jason Dohring, Percy Daggs III., Tina Majorino, Enrico Colantoni, či Dax Shepard. Na filmový príbeh prispeli fanúšikovia prostredníctvom crowdsourcingového portálu Kickstarter dvoma miliónmi dolárov.

Veronika Marsová, hlavná postava snímky, odišla z mesta Neptune a teraz žije s priateľom Pizom (Chris Lowell) v New Yorku, kde pracuje ako úspešná právnička. Po desiatich rokoch sa však rozhodne vrátiť späť do rodného mesta. Dôvodom je stretnutie so spolužiakmi zo strednej školy i informácia, že jej bývalý priateľ Logan (Jason Dohring) sa dostal do problémov. Logana totiž obvinili z vraždy jeho priateľky, popovej hviezdy. I keď sa Veronika zaprisahala, že ako súkromná detektívka skončila, vďaka novému prípadu začne o rozhodnutí pochybovať. V snímke sa objaví aj zápletka v podobe ľúbostného trojuholníka. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.empireonline.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies