Wanderlei Silva by chcel konečne ukončiť konflikt trvajúci vyše dve desaťročia

NETKY.SK • 31 Október 2017, 13:17 • 2 min
Wanderlei Silva by chcel konečne ukončiť konflikt trvajúci vyše dve desaťročia

BRATISLAVA - Po tom ako pred pár dňami oznámil ukončenie kariéry brazílsky zápasník Vitor Belfort, ozval sa jeho najväčší rival Wanderlei Silva. Podľa jeho slov by si s ním ešte rád doriešil neukončené účty.

slovakia

left justify in out

Wanderlei asi tuší, že Silva končí v iba UFC ale s MMA by chcel pokračovať ďalej Rád by ešte zápasil s legendami MMA ako je aj on, na to by teoreticky mohol mať šancu v Bellatore FC.

 

Obaja sa už v oktagone raz stretli a to v roku 1998, 16. októbra pod záštitou UFC v Brazílii. Belfort vtedy zvíťazil veľmi sebaisto keď Wanderleia poslal k zemi za 44 sekúnd. Odvtedy uplynulo takmer 20 rokov ale Wanderlei sa cez túto porážku ešte nepreniesol. Počas tejto doby bola viackrát reč o ich odvete ale vždy do zápasu niečo vošlo. Proti sebe stáli aj ako tréneri v The Ultimate Fighter reality show kde proti sebe bojovali ich tímy poskladané z nádejných talentov MMA, bolo to v roku 2012.

 

Silva povedal: "Dúfam, že Vitor bude pokračovať u nás v Bellatore. Tu môže byť členom ligy kde súperia proti sebe ozajstné legendy. Každý vie, že vtedy mal iba šťastie. V tých časoch sme ešte veľmi neanalyzovali možné zbrane našich súperov a on vtedy vytiahol jokera a za 44 sekúnd to ukončil. Som si istý, že naša odveta by bola pekelná."

 

Wanderlei sa do oktagonu vrátil tento rok po štvorročnej pauze, v júni zápasil proti Chealovi Sonnenovi ale vtedy prehral po troch kolách na body. Je pravdepodobné, že vedenie Bellatoru si nenechá ujsť ďalšiu takúto legendu a potom keď bude voľným zápasníkom mu ponúknu zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies