Wanda Adamík Hrycová porodila tretieho syna

NETKY.SK • 24 Február 2017, 14:18 • 2 min
Wanda Adamík Hrycová porodila tretieho syna

BRATISLAVA - Slovenská producentka Wanda Adamík Hrycová sa dnes napoludnie stala trojnásobnou mamou. Jej rodina sa rozrástla o ďalšieho syna, ktorý dostal meno Nazar.

slovakia

left justify in out

"Teším sa, máme doma troch zbojníkov," povedal pre denník Nový Čas jej otec, herec Andy Hryc. Podľa informácií denníka bola Hrycová hospitalizovaná od štvrtka, pričom dnes ráno dostala vyvolávačku. 

Okrem novorodeného Nazara má producentka s manželom Marekom štvorročného Artema a dvojročného Vadima. 

Wanda Adamík Hrycová vyštudovala Filmovú a televíznu fakultu Vysokej školy múzických umení (VŠMU) v Bratislave. Už počas štúdia sa jej podarilo produkovať viaceré filmy a seriály. Po ukončení štúdia pracovala v už nefungujúcom Rádiu Twist, ktoré založil jej otec. Neskôr prestúpila do bratislavského Divadla Nová scéna, kde v rokoch 2002 až 2006 pôsobila ako generálna riaditeľka.

 

Po odchode z divadla založila vlastnú produkčnú spoločnosť, ktorá má na konte úspešný muzikál Producenti. Za Adamíka sa vydala v septembri 2011 v Bratislave, pričom zásnuby sa konali rok predtým v máji.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies