Walter Schnitzelsson zverejnili nový VIDEOklip

NETKY.SK • 31 Január 2017, 11:22 • 2 min
Walter Schnitzelsson zverejnili nový VIDEOklip

BRATISLAVA - Slovenská kapela Walter Schnitzelsson zverejnila videoklip ku skladbe Short story / Down under glory.

slovakia

left justify in out

V novinke prezentuje pieseň líder skupiny Jozef Rezník s akustickou gitarou na železničnej stanici v obci Svit. "To miesto bolo absolútne očarujúce, malo skvelú akustiku a v úplnom strede sály mal človek pocit, že sa nachádza v nejakom akustickom echu," uviedol muzikant. O kameru sa postarala Anna Smoroňová, s ktorou už spolupracovali aj Celeste Buckingham alebo Rytmus.

 


Skladba je zároveň ochutnávkou z pripravovaného druhého albumu kapely. Nahrávka by sa mala dostať na trh tento rok. "Je to príbeh o mojom krátkom výlete. Jednoducho rád píšem príbehy, či už sú moje, niekoho iného alebo aj vymyslené. Niekedy tie moje trošku prikrášlim a tak sa mi otvára celkom iná realita," povedal Rezník na margo piesne.


Kapela Walter Schnitzelsson zaujala v roku 2012 debutovým EP Mother. Nasledoval singel This Night's Fever, ktorý pochádza z debutového albumu Fever (2013). Táto nahrávka obsahuje aj ich ďalší singel Cut Your Hair, ku ktorému nakrútili videoklip. Predvlani vydali ďalšie EP s názvom Ebony Session, na ktoré nadviazali singlom a videoklipom Trap. Walter Schnitzelsson si už zahrali na festivaloch ako Pohoda, Žákovic Open, Barbakan, BA City Beats alebo Grape a v roku 2013 predskakovali v Bratislave Peteovi Dohertymu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies