Waleský brankár Ward si poranil koleno, ME by mal stihnúť

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 17:43 • 2 min
Waleský brankár Ward si poranil koleno, ME by mal stihnúť

ALGARVE - Waleský futbalový reprezentačný brankár Danny Ward vystrašil svojho trénera Chrisa Colemana, keď si poranil koleno počas tréningového kempu národného tímu v Portugalsku pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

slovakia

left justify in out

Kormidelník Coleman dodatočne povolal na sústredenie brankára Preston North End Chrisa Maxwella, no zdá sa, že neočakávaná zdravotná indispozícia gólmana FC Liverpool Warda nepripraví o účasť na európskom šampionáte, referuje britská BBC. Wales bude prvým súperom Slovenska v základnej B-skupine ME 2016, vzájomný zápas je na programe 11. júna v Bordeaux. V "béčku" figurujú aj Anglicko a Rusko. Konečnú 23-člennú nomináciu oznámi kormidelník Walesanov 31. mája.

Dobrou správou pre Colemana je aj zlepšujúci sa zdravotný stav Joea Ledleyho, ktorý opäť zľahka trénoval. Stredopoliar Crystal Palace si 7. mája v stretnutí anglickej Premier League privodil menej závažnú zlomeninu nohy. Bývalý hráč škótskeho Celticu Glasgow odohral od roku 2005 za Wales 62 stretnutí, štyrikrát v nich skóroval.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona