Wales v októbrových dueloch kvalifikácie ME možno bez Bala

NETKY.SK • 16 September 2015, 12:40 • 2 min
Wales v októbrových dueloch kvalifikácie ME možno bez Bala

MADRID - Gareth Bale možno bude chýbať Walesu v októbrových kvalifikačných stretnutiach o postup na budúcoročné futbalové majstrovstvá Európy do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný krídelník Realu Madrid (nar. 16. júla 1989) si zranil lýtkový sval v utorkovom dueli 1. kola skupinovej fázy Ligy majstrov proti Šachtaru Doneck (4:0), po polhodine ho vystriedal mladý chorvátsky stredopoliar Mateo Kovačič. V stretnutí sa zranili aj obrancovia Sergio Ramos a Raphael Varane. "Musíme si počkať deň - dva a potom zistíme rozsah Balovho zranenia. Sergio Ramos a Raphael Varane majú tiež problémy, ale v ich prípade som väčší optimista," povedal tréner "bieleho baletu" Rafael Benítez.

 

Walesania potrebujú na istotu miestenky na ME 2016 bod z októbrových záverečných dvoch duelov. Najprv sa 10. októbra predstavia v Bosne a Hercegovine, o tri dni neskôr doma privítajú outsidera z Andorry. Najväčším historickým úspechom územia patriaceho pod Veľkú Britániu je účasť na MS vo Švédsku 1958. Walesania vtedy postúpili do štvrťfinále, v ktorom podľahli po góle Pelého neskorším majstrom sveta z Brazílie (0:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies