Wales prehral v prípravnom zápase na Ukrajine 0:1

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 08:16 • 2 min
Wales prehral v prípravnom zápase na Ukrajine 0:1

KYJEV - Futbalisti Walesu prehrali v pondelňajšom prípravnom medzištátnom zápase v Kyjeve s domácou Ukrajinou 0:1. Walesania budú 11. júna prvým súperom Slovenska v základnej skupine na EURO 2016.

slovakia

left justify in out

Wales bez svojej najväčšej hviezdy Balea odohral na Ukrajine vyrovnaný zápas, ale ani raz sa proti precíznej domácej obrane nepresadil. Prvú veľkú šancu mal v 13. minúte Lawrence, no po necelej polhodine hry udrelo na druhej strane - Andrij Jarmolenko dostal do šestnástky loptu po umne zahratom priamom kope a halfvolejom ju poslal za chrbát Hennesseyho. V druhom polčase Wales zvýšil aktivitu, no nestačilo to ani na vyrovnanie. Pjatov v bránke domácich si tak udržal čisté konto.

 

Prípravný zápas v Kyjeve:

Ukrajina – Wales 1:0 (1:0)

Gól: 28. Jarmolenko

zostava Walesu: Hennessey – Gunter, Taylor (72. Henley), Blake, Chester – A. Williams (65. Richards), Allen, Huws (79. Ledley), J. Williams (61. MacDonald) – Lawrence (72. Bradshaw), Church (61. Vokes)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies