Wales nastúpi proti Slovensku bez dôležitej opory

NETKY.SK • 10 Október 2019, 08:38 • 2 min
Wales nastúpi proti Slovensku bez dôležitej opory

BRATISLAVA - Tréner waleskej futbalovej reprezentácie Ryan Giggs prezradil na včerajšej tlačovej konferencií, že dnešný súboj v Trnave proti Slovensku vynechá pre svalové zranenie stredopoliar Juventusu Turín, ktorý dlhé roky pôsobil v Premiere League.

slovakia

left justify in out

Ryanovi Giggsovi bude proti Slovensku chýbať Aaron Ramsey. jeho svalové zranenie ešte nie je celkom doliečené, a Wales čaká navyše v nedeľu zápas s Chorvátskom. Ryan Giggs sa preto na jeho adresu vyjadril nasledovne: "Je šanca, že Aaron v nedeľu nastúpi. Má zdravotné problémy a až v pondelok večer sa pripojil k mužstvu. Budeme jeho stav naďalej sledovať a dúfame, že bude v poriadku," skonštatovala klubová legenda Manchestru United.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚪️⚫️ #LaVecchiaSignora

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Ramsey (@aaronramsey),


Slovenským reprezentantom hrá do kariet jedna nelichotivá štatistika, a to že Walesu sa na ihriskách súperov príliš nedarí. V prebiehajúcej kvalifikácii prehral v Chorvátsku 1:2 a tiež najtesnejším rozdielom na pôde v Maďarsku. Giggs vyzdvihol vyrovnanosť skupiny a tiež naznačil, čo bude pre vývoj zápasu v Trnave kľúčové.

 

img

 

"Musíme hrať lepšie. V Chorvátsku sme hrali v náročných podmienkach, bolo veľmi teplo, no celkovo sme odohrali veľmi vyrovnané zápasy. Naša skupina je veľmi náročná a každý môže zdolať každého. Dôležité však je, aby sa naše chyby z predošlých zápasov už neopakovali," dodal Giggs.

 


Na tlačovej konferencií bol prítomný aj Gareth Bale, ktorý proti Slovákom odohral doposiaľ všetky štyri zápasy. V dvoch z nich dokonca skóroval a rád by na tieto presné zásahy nadviazal. "Urobím všetko preto, aby som skóroval a pomohol tímu. Slovensko má veľmi kvalitné mužstvo. Dosiahli sme proti nemu dobré výsledky, ale očakávam náročný zápas. Vieme, v akej situácii sa nachádzame a dáme zo seba sto percent," skonštatoval hráč Realu Madrid.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies