Wales na sústredení v Portugalsku bez Balea

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 08:51 • 2 min
Wales na sústredení v Portugalsku bez Balea

CARDIFF - Waleskí futbaloví reprezentanti absolvujú záverečné sústredenie pred EURO 2016 v portugalskom Algarve bez Garetha Balea.

slovakia

left justify in out

Krídelníka Realu Madrid totiž čakajú povinnosti v Lige majstrov, jeho tím nastúpi 28. mája vo finále na milánskom San Sire proti Atleticu. Wales bude 11. júna v Bordeaux prvým súperom Slovákov v B-skupine.

 

Do 29-členného kádra trénera ostrovného tímu Chrisa Colemana pre prípravný kemp sa dostali aj reprezentanti do 21 rokov Adam Hanley a Wes Burns. Podľa uefa.com by medzi stredopoliarmi o miesto v konečnej 23-člennej nominácii na šampionát mali bojovať skúsený David Vaughan a Emyrom Huwsom, v útoku zasa Tom Bradshaw s Tomom Lawrenceom. Bale sa pripojí k tímu až pred záverečným prípravným zápasom proti Švédsku, ktorý je na programe 5. júna v Štokholme.

 

nominácia Walesu na sústredenie v Algarve:

brankári: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Danny Ward (FC Liverpool), Owain Fon Williams (Inverness)

obrancovia: Ben Davies (Tottenham Hotspur), Neil Taylor (Swansea City), Chris Gunter (Reading), Ashley Williams (Swansea), James Chester (West Bromwich Albion), Ashley Richards (FC Fulham), Paul Dummett (Newcastle United), Adam Henley (Blackburn Rovers), Adam Matthews (AFC Sunderland), James Collins (West Ham United)

stredopoliari: Aaron Ramsey (Arsenal Londýn), Joe Ledley (Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham Forest), Joe Allen (FC Liverpool), David Cotterill (Birmingham City), Jonathan Williams (Crystal Palace), George Williams (FC Fulham), Andy King (Leicester City), Emyr Huws (Wigan Athletic), Dave Edwards (Wolverhampton Wanderers)

útočníci: Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley), Tom Bradshaw (Walsall), Tom Lawrence (Leicester), Simon Church (Nottingham Forest), Wes Burns (Walsall)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies