Wale vydá na konci marca nový album

NETKY.SK • 19 Február 2015, 07:51 • 2 min
Wale vydá na konci marca nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Wale oznámil, že jeho pripravovaná štvrtá štúdiovka s názvom The Album About Nothing sa dostane do predaja 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Maybach Music Group.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre magazín Billboard informáciu potvrdil aj zakladateľ tohto labelu, rapper Rick Ross. Tracklist ani mená producentov a hostí však ešte nie sú známe. Tridsaťročný Wale z novinky zatiaľ predstavil singel Body, v ktorom hosťuje spevák Jeremih.


Wale, vlastným menom Olubowale Victor Akintimehin, je rodákom z Washingtonu, jeho rodičia však pochádzajú z Nigérie. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2005, keď vydal mixtape s názvom Paint A Picture. Jeho debutová štúdiovka Attention Deficit sa dostala na pulty obchodov v novembri 2009, pričom na nej hosťovali napríklad Lady Gaga, Pharrell, K'naan alebo Bun B. Nasledoval album Ambition (2011), ktorý debutoval na druhom mieste rebríčka Billboard 200. Tretiu štúdiovku s názvom The Gifted uviedol na trh v júni 2013, pričom s ňou dobyl spomínaný rebríček. Wale sa tiež podieľal na kompiláciách Self Made Vol. 1 (2011, Self Made Vol. 2 (2012) a Self Made Vol. 3 (2013), ktoré vydal spomínaný label Maybach Music Group.





 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies