Waddell je novým prezidentom Caroliny Hurricanes

NETKY.SK • 13 August 2014, 08:58 • 2 min
Waddell je novým prezidentom Caroliny Hurricanes

RALEIGH - Bývalý dlhoročný generálny manažér Atlanty Thrashers Don Waddell sa stal prezidentom klubu hokejovej NHL Carolina Hurricanes.

slovakia

left justify in out

V pozícii šéfa firmy Gale Force Sports & Entertainment, ktorá je materskou spoločnosťou vlastniacou Hurricanes, nahradil Jima Rutherforda. Waddellovou úlohou je zabezpečiť klubu viac finančných prostriedkov.

 

"Mojím cieľom je prebudovať jednotlivé oddelenia klubov. Najväčší dôraz budem klásť na to, aby sme v krátkodobom i dlhodobom horizonte dosiahli vyššie príjmy," priznal v rozhovore pre News Observer Waddell, ktorý je v americkom profesionálnom športe rešpektovanou osobou.

 

Generálnym manažérom Atlanty bol od roku 1998, po presťahovaní klubu do Winnipegu v roku 2010 si dal pár mesiacov pauzu a potom pracoval ako skaut pre Pittsburgh Penguins. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies