Vzťahové mučenie: Museli spolu pracovať aj po rozchode

NETKY.SK • 28 Január 2017, 12:44 • 2 min
Vzťahové mučenie: Museli spolu pracovať aj po rozchode

BRATISLAVA - Rozchod s partnerom býva bolestivou záležitosťou. Čo ale keď sa rozídu herci, ktorí aj po rozchode musia spolu pracovať a tváriť sa, že sa nič nestalo? Prečítajte si o hollywoodskych hviezdach, ktoré sa na seba museli pozerať každý deň aj napriek tomu, že svoju životnú cestu rozdelili.

slovakia

left justify in out

Brian Krause a Allyssa Milano

Pamätáte si na seriál Čarodejnice? Tri ženy s nadprirodzenými schopnosťami a jeden strážny anjel. Kto by to bol povedal, že pred kamerou stoja bývalí partneri. Síce spolu začali chodiť už skôr a rozišli sa dlho pred "prvou klapkou", ale to ešte neznamená, že mali harmonický a priateľský vzťah.


obrazok

Robert Pattinson a Kristen Stewart

Tento pár sa počas natáčania Twilight ságy rozišiel a znovu dal dokopy hneď niekoľko krát, ten definitívny rozchod nastal v predposlednom diele ságy. Aj tak sa naďalej tvárili ako zamilovaný pár.

 

obrazok

Penn Badgley a Blake Lively

Táto dvojica sa rozišla po troch rokoch.  Herci potom spolu ďalšie dva roky hrali spokojný pár, pritom by si najradšej skočili po krku.

 

obrazok

Edward Westwick a Leighton Meester

Edward a Leighton sa dali dokopy pri natáčaní Gossip Girl. Náklonnosť predstaviteľov Blair a Chucka prerástla v lásku ako hrom. Lenže čo v roku 2008 tak sľubne začalo, to sa v polovici roka 2010 búrlivo rozpadlo.

 

obrazok

Johnny Galecki a Kaley Cuoco

Seriál Teória veľkého tresku vám asi nijako predstavovať nemusíme. Rovnako ako hlavných hrdinov Penny a Leonarda. Čo je v dome, nie je pre mňa? Kdeže. Táto dvojka spolu mala tajný vzťah, ktorý trval necelé dva roky. Vlastne to prasklo až vo chvíli, keď náhle prišiel rozchod.

 

obrazok


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies