Vzťah s Brandonom Flynnom je pre Sama Smitha splnený sen

NETKY.SK • 2 Apríl 2018, 11:54 • 2 min
Vzťah s Brandonom Flynnom je pre Sama Smitha splnený sen

LONDÝN - Pre anglického speváka Sama Smitha je vzťah s americkým hercom Brandonom Flynnom splnený sen.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Londýna, ktorý s hercom Flynnom randí od septembra 2017, sa tak vyjadril v rozhovore pre britský denník The Sun. "Teraz prežívam krásny čas. Naozaj som šťastný a veľa sa učím. Je to všetko, čo som kedy chcel alebo o čom som kedy sníval," uviedol spevák o svojom o rok mladšom priateľovi, ktorý je známy zo seriálu 13 Reasons Why (2017).

Podľa interpreta je dôležité byť vo vzťahu s niekým, kto rozumie jeho životu. "Sme protiklady, ale sme si aj v mnohých veciach podobní a je milé mať niekoho, kto rozumie. Hlavne s cestovaním. Mám dom v Los Angeles a som prakticky všade. Je to super, sme mladí a cestovať je dobré," vysvetlil Smith.

Samuel Frederick Smith sa stal známym v roku 2012 vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. O rok neskôr sa podieľal na singli La La La, ktorý vydal producent Naughty Boy a taktiež vydal EP nahrávku Nirvana. Na ňu nadviazal albumami In The Lonely Hour (2014) a spomínaným The Thrill Of It All (2017).

 

Smith je víťazom ankety BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Okrem toho získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. Nahral aj pieseň Writing's On The Wall pre bondovku Spectre (2015), ktorá mu vyniesla Oscara a Zlatý glóbus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona