Vzťah Ivanovičovej a Pauniča sa skončil

NETKY.SK • 25 Október 2013, 14:56 • 2 min
Vzťah Ivanovičovej a Pauniča sa skončil

BELEHRAD - Zväzok srbskej tenistky Any Ivanovičovej a jej krajana Ivana Pauniča, basketbalistu v službách španielskeho klubu Baloncesto Fuenlabrada, sa skončil skôr, než sa stal všeobecne známy. Partner sa však napriek tomu posťažoval, že k rozchodu už po štvrťroku viedla prehnaná pozornosť novinárov.

slovakia

left justify in out

"Náš vzťah bol zruinovaný. Ana a ja už nie sme spolu, to všetko vinou médií," citoval Pauniča portál Blic. Dvadsaťšesťročný basketbalista spätne vymazal zo svojho Twitteru všetky oslavné či chlácholivé príspevky, ktorými v nedávnej minulosti reagoval na výsledky Ivanovičovej na kurte. Tenistka sa odhlásila z jeho konta.

Podľa In Serbia Info Ivanovičová v utorok popoludní po obede so svojimi rodičmi telefonicky oznámila Pauničovi koniec vzťahu. Web Alo referoval, že rodina tenistky bola proti pokračovaniu románika. Telegraf pridal tvrdenie, že niekdajšiu jednotku svetového rebríčka WTA sklamalo aj odradilo, keď sa dozvedela o basketbalistovej ambícii čo najviac medializovať ich vzťah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies