Vznikol dokument o živote v zákulisí Slovana Bratislava

NETKY.SK • 28 November 2014, 12:21 • 2 min
Vznikol dokument o živote v zákulisí Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Športový dokument Aréna: Život za hokej, ktorý vznikal takmer dva roky a mapuje zákulisie klubu Slovan Bratislava počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige, bude mať premiéru v sobotu 29. novembra pred stretnutím belasých s Atlantom Mytišči.

slovakia

left justify in out

Film prvýkrát uvedú na mieste, kde bolo natočených veľa jeho sekvencií. Ako filmové plátno poslúži multimediálna videokocka v Slovnaft Arene, hala sa na hodinu zmení na dočasnú kinosálu. Film si v prvom rade budú môcť pozrieť fanúšikovia Slovana. Samotný súboj s Atlantom sa potom začne o 17.30 h.

 

Dokument natočili Pavol Jelenek a Dušan Králik z produkčného štúdia Art4, režíroval ho Peter Kováčik. Na slovenské pomery vznikol ojedinelý film, pohľad nielen na účinkovanie bratislavského klubu v nadnárodnej súťaži, ale aj sonda do duší a emotívneho prežívania hokeja zo strany členov manažmentu a zamestnancov klubu, hráčov i verných fanúšikov. 

 

Prvé zábery filmu urobili už v lete 2013, pôvodne mal byť dokument pripravený do decembra 2013. Vzhľadom na vývoj predchádzajúcej sezóny, nahustený program Slovana pre zimné olympijské hry v Soči sa produkcia predĺžila. Filmári získali množstvo materiálu a snažili sa vystihnúť všetky momenty, ktoré vystihujú hokej. Záberom potom dali v strihu zmysluplnú myšlienku. Divák má možnosť vžiť sa do kože hráčov. Dokument je zároveň predstavením hokejového Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies