Vznikol dokument o živote v zákulisí Slovana Bratislava

NETKY.SK • 6 November 2014, 14:50 • 2 min
Vznikol dokument o živote v zákulisí Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Športový dokument Aréna: Život za hokej, ktorý vznikal takmer dva roky a mapuje zákulisie klubu Slovan Bratislava počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige, bude mať premiéru v sobotu 29. novembra pred stretnutím belasých s Atlantom Mytišči.

slovakia

left justify in out

Film prvýkrát uvedú na mieste, kde bolo natočených veľa jeho sekvencií. Ako filmové plátno poslúži multimediálna videokocka v Slovnaft Arene, hala sa na hodinu zmení na dočasnú kinosálu. Film si v prvom rade budú môcť pozrieť fanúšikovia Slovana.

 

Dokument natočili Pavol Jelenek a Dušan Králik z produkčného štúdia Art4. Na slovenské pomery vznikol ojedinelý film, pohľad nielen na účinkovanie bratislavského klubu v nadnárodnej súťaži, ale aj sonda do duší a emotívneho prežívania hokeja zo strany členov manažmentu a zamestnancov klubu, hráčov i verných fanúšikov. 

 

Vstupenky na zápas s Mytišči a premiéru so zvýšenou cenou o euro oproti iných duelom sa začínajú predávať od štvrtka 6. novembra na obvyklých miestach. Súboj s Atlantom sa začne o 17.30 h. Držitelia permanentiek majú vstup na premiéru v cene celosezónneho lístka. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona