Vznikne nová aplikácia na obchodovanie s kryptomenami - Bison

NETKY.SK • 15 Apríl 2018, 19:00 • 2 min
Vznikne nová aplikácia na obchodovanie s kryptomenami - Bison

ULM – Dcérska spoločnosť druhej najväčšej burzy cenných papierov v Nemecku pripravuje v priebehu tohto roka spustenie aplikácie na obchodovanie s kryptomenami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Sowa Labs, dcérska spoločnosť burzy Börse Stuttgart, predstavila aplikáciu, ktorá bude k dispozícii širokej verejnosti od septembra 2018. Spočiatku bude podporovať obchodovanie s Bitcoinom (BTC), Etherom (ETH), Ripple (XRP) a Litecoinom (LTC). Podľa informácií na oficiálnej webovej stránke čoskoro v aplikácii pribudnú aj ďalšie aktíva.

 

img

 

Aplikáciu s názvom Bison si budete môcť stiahnuť zdarma a podľa vývojárov na začiatku nebude účtovať žiadne obchodné poplatky. Prototyp aplikácie bol predvedený na veľtrhu v Stuttgarte tento týždeň.

 

"Bison umožní jednoduché obchodovanie s digitálnymi menami. Je to prvá krypto aplikácia na svete, ktorá má za sebou tradičnú burzu," uviedol vo vyhlásení Ulli Spankowski, výkonný riaditeľ spoločnosti Sowa Labs.

 

img

 

Burza získala spoločnosť Sowa Labs v decembri minulého roka a má v nej má 100% podiel. Presná suma nie je známa, avšak táto akvizícia mala mať hodnotu niekoľkých miliónov eur. Vývoj tejto aplikácie naznačuje nový trend, keď sa do sveta kryptomien dostáva tradičná burza prostredníctvom dcérskej spoločnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies