Vznik Česko-slovenského futbalového pohára nateraz odložili

NETKY.SK • 20 Február 2015, 14:33 • 2 min
Vznik Česko-slovenského futbalového pohára nateraz odložili

PRAHA - Myšlienka vzniku Česko-slovenského futbalového pohára, teda súboja českého a slovenského majstra, nie je v tejto chvíli aktuálna.

slovakia

left justify in out

Stretnutie malo nahradiť málo atraktívny Český superpohár, ale po jesennom zápase skupinovej fázy Európskej ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartou Praha, počas ktorého sa priamo na štadióne pobili fanúšikovia oboch tímov, tento projekt zatiaľ odložili.

 

"Jesenný duel situáciu skomplikoval, stále je to však reálne. Hľadali sme možnosti, ktoré by neznížili atraktívnosť. Pre mňa je dôležité, aby si vstupenku kúpilo 15-tisíc ľudí. Pokiaľ by o takéto meranie síl malo záujem štyritisíc divákov, môžeme si vymýšľať, čo sa nám zachce. Každopádne súčasná podoba Superpohára nie je taká, akú si predstavujeme. Z tohto dôvodu rozmýšľame aj o variante Česko-slovenského pohára," vysvetlil pre iDnes.cz predseda českej Ligovej futbalovej asociácie Dušan Svoboda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies