Vždy uvoľnený princ Harry na svadbe prekvapil: Upokojovať ho musela Meghan

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 09:31 • 2 min
Vždy uvoľnený princ Harry na svadbe prekvapil: Upokojovať ho musela Meghan

Princ Harry napriek svojej povesti zabávača pôsobil počas obradu nervózne, zatiaľ čo Meghan svojim sebavedomím a pokojným vystupovaním očarila.

slovakia

left justify in out

Kráľovská svadba sa stala stredobodom pozornosti tohto víkendu. Oči celého sveta sa upierali na americkú herečku Meghan Markle a jej snúbenca princa Harryho, ktorí sa v sobotu vzali v Kaplnke svätého Juraja na anglickom hrade Windsor. Napriek tomu, že princ Harry je na podobné oficiálne udalosti zvyknutý odmalička, verejnosti neuniklo, že počas svojho veľkého dňa bol naozaj nervózny.

 

Celému obradu sa prizerali aj odborníci na reč tela a čítanie z pier. Tí postrehli, ako sa Harry pred oltárom niekoľkokrát svojho brata Williama nervózne pýtal: "Už je tu?".

 

Judi Jamesová, ktorá sa zaoberá rečou tela zasa poznamenala, že princ pri príchode na hrad neustále vyťahoval rukavice a kŕčovito stískal ruky, čo bolo v evidentnom kontraste s nevestou, ktorá pôsobila úplne vyrovnaným, sebaistým a prirodzeným dojmom. Svojim vystupovaním mnohých veľmi milo prekvapila a počas celého obradu bola Harryho psychickou oporou. Značnú časť sobáša mala ruku položenú na tej jeho, čím ho upokojovala.

 

"Meghan bola úplne úžasná. Keď šla uličkou, tak som si všímala sebemenšie náznaky potláčanej úzkosti alebo nervozity. A vôbec nič sa neobjavilo," skonštatovala Jamesová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies