Vzdelané ženy to majú ťažké, trápi ich nedostatok inteligentných mužov

NETKY.SK • 28 September 2017, 16:11 • 2 min
Vzdelané ženy to majú ťažké, trápi ich nedostatok inteligentných mužov

V spoločnosti vzniká nový fenomén. Ženy už nesnívajú len po okúzľujúcom princovi, chcú aby mal aj niečo v hlave. No takýchto jedincov je nedostatok, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Na vysokých školách študuje posledné roky oveľa viac žien ako mužov, majú vyššiu mentálnu úroveň i nároky na partnera. Niektoré ženy práve z dôvodu neschopnosti nájsť „dosť dobrého“ muža odkladajú materstvo, alebo si dokonca dávajú zmraziť vajíčka, aby po dlhom čakaní a pátraní ešte mohli počať vlastné dieťa.

 

Dá sa povedať, že v civilizovaných krajinách je prebytok vzdelaných žien, ktoré v Číne volajú aj "zvyšné" ženy.

 

img

Natasha Hooper

Foto: Facebook

 

"Muži môžu hovoriť, že chcú inteligentné ženy, ale sami nevedia, ako sa vysporiadať s tými, ktoré už poznajú. Niektorí dokonca priznávajú, že ich múdrosť zastrašuje," povedala Natasha Hooper, ktorá má 22 rokov a študuje v poslednom ročníku na univerzite v Londýne

 

Natasha je mladá, krásna a múdra. Muži „po nej idú ako moly na svetlo“, avšak nemá si s nimi čo povedať. Ide o všeobecný prehľad ale i osobné záujmy, ktoré sú často priepastne odlišné. "Netvrdím, že som Albert Einstein, ale stáva sa mi, že keď sa stretnem s mužom, nepovažujem konverzáciu za intelektuálne stimulujúcu," posťažovala si. Myslí si, že je príliš múdra na to, aby našla lásku.

 

Natasha je ale iba jedna z mnohých, ktoré sa pre svoje kvality obávajú samoty.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies