Vzal si peniaze, ktoré mu nepatrili, teraz čelí obvineniu

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 11:56 • 2 min
Vzal si peniaze, ktoré mu nepatrili, teraz čelí obvineniu

TRNAVA - Polícia vyšetruje prípad zatajenia veci.

slovakia

left justify in out

Začiatkom marca vyberal muž z bankomatu v okrese Trnava peniaze. Potom, ako mu bankomat vydal 400 Eur, ich zabudol vziať a omylom ich ponechal vo výdajnej priehradke. Peniaze si následne zobral neznámy páchateľ a ponechal si ich pre seba.

Polícia aj na základe kamerových záznamov vytypovala podozrivého muža a až keď bol predvolaný na výsluch, išiel peniaze vrátiť do banky.


Včera (16.5.) poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ v Jaslovských Bohuniciach obvinil z prečinu zatajenia veci 46 ročného muža z Trnavy.

 

V zmysle Trestného zákona, kto si prisvojí cudziu vec malej hodnoty, ktorá sa dostala do jeho moci nálezom, omylom alebo inak bez privolenia oprávnenej osoby, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

 

V prípade, ak občania nájdu peniaze zabudnuté v bankomate, polícia odporúča vrátiť ich bezodkladne buď do banky alebo odovzdať na polícii.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies