Výzva fanúšikom: Ukáž ako fandíš Peťovi a vyhraj!

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 15:13 • 2 min
Výzva fanúšikom: Ukáž ako fandíš Peťovi a vyhraj!

BRATISLAVA - Na sociálnych sieťach sa v týchto dňoch ujal fenomén "saganovania" s mottom "Ukáž ako fandíš Peťovi a vyhraj!", do ktorého sa zapájajú fanúšikovia cyklistu Petra Sagana z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Súťaž #saganujem pripravil *sunroot v spolupráci s Petrom Saganom, ktorý venoval ceny do súťaže a osobne vyberie aj víťazov. Do súťaže je možné prihlásiť akúkoľvek fotografiu alebo video, na ktorých súťažiaci viditeľne fandí Petrovi Saganovi. "Na sociálnych sieťach Instagram a Twitter sa zdieľajú fotografie s dvojicou hashtagov #sunroot a #saganujem. Na facebooku je potrebné zdieľať fotografiu alebo video na facebookovej stránke *sunroot alebo pridať fotografiu alebo video do komentárov v príspevkoch tejto stránky týkajúcich sa súťaže #saganujem. Saganujeme do 10. 4. 2016. Víťazi súťaže získajú originálne dúhové dresy majstra sveta Petra Sagana s jeho podpisom, tričká z limitovanej edície Peter Sagan, cyklistické fľaše a šiltovky Tinkoff s Petrovým podpisom, a taktiež balíčky zdravia od *sunroot," napísali organizátori v tlačovej správe.


Ambíciou súťaže #saganujem je podpora majstra sveta v cestnej cyklistike v tejto náročnej sezóne aj počas legendárnych jarných klasík. "S príchodom novej sezóny, prichádzajú aj nové výzvy a Peťo v priebehu svojej kariéry už neraz dokázal, že nie je len špičkový cyklista, ale aj človek s veľkým srdcom a zmyslom pre fair-play. Svojimi výkonmi, gestami a úprimnými počinmi nám robil radosť počas celého /nielen/ minulého roka, a preto sme sa rozhodli, že je na čase, aby sme aj my, fanúšikovia, potešili jeho a vyjadrili mu podporu počas tohto náročného obdobia," dodáva sa v tlačovej správe. Agentúru SITA informoval mediálny zástupca Petra Sagana Matej Vyšňa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona