Vyzeralo to ako perfektné rande: Herec sa ráno zobudil bez semenníkov

NETKY.SK • 27 Február 2015, 12:09 • 2 min
Vyzeralo to ako perfektné rande: Herec sa ráno zobudil bez semenníkov

MOSKVA – Ruský herec Dimitrij Nikolajev (30) prežil niečo, čo by nechcel zažiť žiadny chlap na svete. Celé sa to začalo stretnutím s krásnou blondínou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Dimitrij stretol v jednom moskovskom bare nádhernú blondínu a všetko išlo pre neho ako po masle. Dali si spolu drink a slečna ho pozvala do súkromnej sauny, kde si Dimitrij dal ešte jeden drink. Odvtedy si nič nepamätá.

 

Keď sa ráno zobudil uzimený na autobusovej zastávke, pozrel sa na svoje nohavice a zistil, že sú od krvi. Zrazu pocítil pálčivú bolesť , a tak zavolal svojej kamarátke a tá ho odviezla do nemocnice. Tam  mali pre neho hroznú správu – prišiel o semenníky.

 

„Kastrácia bola vykonaná odborne, ten kto ju spravil mal určite lekárske vzdelanie,“ povedal lekár, ktorý ošetroval Dimitrijho. Všetko nasvedčuje tomu, že sa stal obeťou priekupníkov s ľudskými orgánmi.

 

Dimitrij je známym ruským hercom a je ženatý, takže bude mať doma čo vysvetľovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies