Vyzerajte štíhlo aj bez diét

NETKY.SK • 18 November 2014, 11:00 • 2 min
Vyzerajte štíhlo aj bez diét

BRATISLAVA - Schudnúť zdravou stravou a cvičením sa samozrejme dá len to trvá nejaký ten čas. A ten večierok na ktorom chcete zažiariť je už o dva dni. Aj s troškou nadbytočných kíl sa môžete stať hviezdou večera.

slovakia

left justify in out

Ak nie ste nadšená zo svojho výzoru vyhýbate sa každému pohľadu do zrkadla a to hlavne ak ste nahá. No práve tam by ste mali začať. Vyzliecť sa a poriadne sa v zrkadle poobzerať aby ste videli svoje proporcie a tak si uvedomili pomer medzi hornou a dolnou partiou, stavbu kostí, šírku ramien bokov. Podľa toho sa potom rozhodnete, ktoré partie chcete oblečením zvýrazniť a ktoré naopak ukryť.

 

Vždy si kupujte také oblečenie aby ste pritiahli pozornosť na užšie partie. Ak máte silné nohy a väčší zadok siahnite po rovnej sukni alebo nohaviciach tmavej farby s voľným strihom a dokombinujte to s výrazným topom.

 

Naopak ak máte väčší hrudník zvoľte voľnejšiu blúzku a zvýraznite nohy pomocou púzdrovej sukni alebo úzkych rifiel.

 

Vyhýbajte sa kontrastným farebným kombináciám. Oblečenie by malo byť v rovnakom odtieni, čím vytvoríte dojem  jednoliatej vertikálnej línie a tým budete vyzerať štíhlejšie.

 

Dôležitý je tiež materiál. Ak chcete vyzerať štíhlejšie určite siahnite po hodvábe, bavlne alebo riflovine. Zabudnite na silné tkaniny ako sú flanel, koža alebo samet.

 

Nezabudnite si oblečenie doladiť topánkami na vyššom podpätku, tým sa predĺžia vaše nohy.

 

Ozdobte sa výraznými doplnkami, čím odpútate pozornosť od zvyšku tela.

 

Aj keď spodné prádlo nie je videť je dôležitou a základnou súčasťou dobre vyzerajúceho outfitu. Vždy vám musí dobre sedieť. Ak vám je spodné prádlo malé alebo veľké budete sa cítiť nepohodlne a bude to na vás aj vidieť.

 

Vlasy sú tiež dôležitou súčasťou vášho výzoru. Ak ich vyčeste hore opticky tým predĺžite tvár a šiju. Vyhnite sa kučerám voľte radšej rovné strihy.  Všeobecne platí, že ak máte pekne upravené vlasy zaujmete ľudí už na prvý pohľad či ste bacuľka alebo nie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona