Vyzerajte naozaj sexi

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 11:30 • 2 min
Vyzerajte naozaj sexi

BRATISLAVA - Túžite odhaliť tajomstvo sexi vzhľadu? Hľadáte spôsob ako uloviť muža na obzore? Nadišiel čas byť naozaj sexi...

slovakia

left justify in out

Iba máloktorá z nás si každé ráno dáva starostlivo záležať na svojom make-upe a trávi pol hodiny pred zrkadlom. Ale potom nastane chvíľa kedy je nutné vyzerať sexi a líčeniu tak tú pol hodinu kľudne venujete.

Základom úspechu väčšinou tvorí hladká pleť, zdravé a lesklé vlasy, výrazné oči a zmyselné pery. Ale pozor aby ste nedopadla ako zmaľovaná bábika. Nikdy nezabudnite, že si musíte vybrať – oči alebo pery. Jedno z nich vždy zvýraznite ale nikdy nestavte na červený rúž a oči orámované čiernou ceruzkou, vypadala by ste zbytočne lacno.

Hebká pokožka

V dnešnej dobe vládne dokonale hladká pleť bez jediného chĺpku. Základom sa tak stáva dokonalé oholenie a dôkladný peeling, ktorý odstráni odumreté čiastočky kože. Ale tiež nezabúdajte na výživu v podobe hydratačného mlieka alebo oleja. Pritom môžete pleť masírovať, podporíte tak prúdenie lymfy a docielite lepšieho vzhľadu pokožky.

Zmyselné oči

Každé líčenie vyžaduje cvik a dymové líčenie obzvlášť ale po čase ho zvládnete za pár minút. Najskôr naneste na viečka podkladový krém, ktorý tak zaistí ľahšie líčenie a tiež oveľa dlhšiu trvanlivosť. Čiernou ceruzkou obkreslite celé oko a jemne vytieňujte viečka, tiene použite na spodný okraj oka, čím zabránite príliš tvrdému vzhľadu. A nakoniec nezabudnite na riasenku.

Červené pery

Aj napriek tomu, že budete musieť nad neskutočným množstvom rúžov stráviť možno aj hodinu, určite sa to vyplatí. Nájsť správny odtieň, ktorý vám pristane je najdôležitejší. Pred použitím rúžu jemným peelingom odstráňte zbytočné kúsky pokožky na perách a až potom si namaľujte pekne červené ústa.

Hladké vlasy

Aby ste mala krásne žiarivé a hladké vlasy musíte im venovať rovnakú starostlivosť a výživu ako svojej pokožke. Určite vyskúšajte nočné balzamy, ktoré vaše vlasy vyživia a dodajú im na lesku. Pri sušení si dávajte pozor na fén a žehličku, ktoré môžu vaše vlasy pekne zničiť. Vždy preto pred fénovaním použite výživné sérum.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies