Vyzerajte na fotkách čo najlepšie

NETKY.SK • 26 December 2016, 14:14 • 2 min
Vyzerajte na fotkách čo najlepšie

BRATISLAVA - Vianoce sú v plnom prúde, pred nami Silvester a určite to stojí za to aby sme si tento krásny čas zdokumentovali na fotografie. Zámerne sa mu však vyhýbate, lebo podľa vás na fotkách nevyzeráte najlepšie? Všetko sa dá naučiť...

slovakia

left justify in out

Jednou z najdôležitejších vecí je postoj. Ten vám môže kilá pridať alebo naopak ubrať. Základom je správne držanie tela, rovný chrbát, ramená dozadu a zatiahnuté brucho. K fotoaparátu sa ľahko natočte jedným ramenom a hlavu nasmerujte k objektívu. Nepozerajte sa však priamo do neho, ale skôr kamsi za objektív.

 

Pri fotení si snažte spomenúť na nejaký pekný okamih vášho života. A postačí, keď pri úsmeve ukážete len horný rad zubov.

 

V prípade líčenia platí, že s jemným denným líčením, ktoré nosíte do práce, neuspejete. Fotografia totiž make-up potláča a zároveň zdôrazňuje nedokonalosti. Zjednotená pleť je preto nutnosťou.

 

Nemenej dôležitý je výber oblečenia. V prvom rade by ste sa v ňom mali cítiť dobre. Všobecne platí, že na fotkách vyzerajú dobre skôr jednoduché vzory a jednofarebné kúsky v stredných odtieňoch.

 

Myslite pozitívne, správajte sa sebavedome a budete tak pôsobiť aj na fotkách.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies