Vyzerá to tak, že Aldo nedostane šancu naproti McGregorovi

NETKY.SK • 4 Február 2016, 15:53 • 2 min
Vyzerá to tak, že Aldo nedostane šancu naproti McGregorovi

DUBLIN - Väčšinou má každý bývalý držiteľ titulu právo na odvetu, výnimkou je teraz Hosé Aldo. Dôvod je jasný, McGregor!

slovakia

left justify in out

BJ Penn dostal šancu proti Edgarovi, Rousey bude zápasiť s Holmsovou, Valasquez proti Werdumovi a tak ďalej. Bolo ich viacej, mohli by sme pokračovať. To, že dostane šancu si myslel aj Aldo, veď bol majstrom celých desať rokov. Bolo by to logické, no nebude to tak. Povedal hlavný šéf UFC Dana White.

 

Všetko hrá tak ako píska McGregor, celé UFC sa točí okolo neho. A bude to tak minimálne až do jeho prvej prehry. Vedenie mu zatiaľ prikyvuje na všetko v čom vidia peniaze, a v čom je jeho meno tak tam sa točia obrovské peniaze. Teraz mu takto skočili aj na to aby zápasil o váhovku nižšie proti Rafaelovi Dos Anjosovi. Samozrejme to bude veľké boom, nakoľko to bude titulový zápas. Možno, že to nebol zo strany UFC najlepší nápad, lebo keď vyhrá McGregor tak tento titul v tomto roku určite neobháji.

 

Aldo zasa vyhlásil, že je ochotný zápasiť iba o titul, alebo s McGregorom. Keby nešlo o McGregora určite by šancu na obhajobu dostal. Je to akési nepísané pravidlo, úcta k bývalému majstrovi, že mohol obhajovať. White sa však rozhodol inak, postavil sa na stranu Íra.

 

Na Aldove slová, že bude bojovať iba o titul, alebo proti McGregorovi povedal:

 

"Prvý zápas Aldo vs McGregor zrušil Aldo kvôli zraneniu. Druhý zápas trval rekordných trinásť sekúnd pre Alda. Bolo by ťažké po takýchto veciach dať dokopy zase túto dvojku"

 

Minulý rok, mu White hovoril aby nastúpil aj zranený, on tak nespravil. Tak teraz bude musieť odpočívať. Toto je dnešný svet, väčšia berie a momentálne je najväčším esom McGregor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies