Vyvrcholenie Národného pohára sa odohrá v Detve. Finalisti sú hráči Nitry a Popradu

NETKY.SK • 8 Február 2021, 13:53 • 2 min
Vyvrcholenie Národného pohára sa odohrá v Detve. Finalisti sú hráči Nitry a Popradu

BRATISLAVA - Vyvrcholenie tohtosezónnej edície domácej hokejovej pohárovej súťaže sa uskutoční 19. februára 2021 na ľade Detvy.

slovakia

left justify in out

Ako informujú organizátori Tipsport Kaufland Cupu, finálový duel medzi Nitrou a Popradom bude zároveň súbojom 40. kola Tipos extraligy 2020/2021. Obaja finalisti pohárovej súťaže sa dohodli, že duel sa namiesto nitrianskeho ľadu uskutoční v neutrálnom prostredí.

"Vzhľadom na súčasnú pandemickú situáciu a platné epidemiologicko-hygienické opatrenia sme zvolili zodpovedný prístup. Usúdili sme, že jediným riešením, ako dohrať pohárovú súťaž v tejto neľahkej sezóne, je určiť víťaza Tipsport Kaufland Cupu na základe výsledku ligového zápasu. Obe mužstvá budú mať v dueli dvojnásobnú motiváciu. Okrem ligových bodov budú bojovať aj o pohár,“ uviedol marketingový manažér Asociácie profesionálnych hokejových klubov (APHK) Kamil Kanás.

 



V aktuálnej sezóne sa do pohárovej súťaže zapojilo 16 slovenských hokejových klubov, jedenásť extraligistov doplnili kluby zo Slovenskej hokejovej ligy. Nitra vo vyraďovacej časti pohára prešla cez Trenčín a Slovan Bratislava, Poprad cez Detvu a Michalovce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies