VIDEO Vytvoril kŕdeľ vtákov nad New Yorkom tvár Vladimira Putina?

NETKY.SK • 20 August 2015, 18:15 • 2 min
VIDEO Vytvoril kŕdeľ vtákov nad New Yorkom tvár Vladimira Putina?

NEW YORK – Mnoho ľudí už videlo tvár nejakej známej osobnosti v oblakoch, vo vode či v kúdole dymu. V New Yorku sa však objavila zreteľná tvár Vladimira Putina v kŕdli vtákov!

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo video, na ktorom je vidieť čudné správanie masívneho kŕdeľu vtákov, ktorý sa na okamih sformoval do tváre známej osobnosti. Podľa ruskej televíznej stanice to je tvár ich vodcu Vladimira Putina.

Sheryl Gilbertová bola na okružnej jazde výletným autobusom po New Yorku, keď uvidela kŕdeľ vtákov lietať sem a tam ponad Manhattan Bridge a pohotovo to natočila na video. "Videl som ho pred niekoľkými dňami počas svojej cesty a bolo to úžasné!" napísal na svojom Twitteri Gregory West, ktorý tvrdí, že je manželom Sheryl. "Vidíte tú tvár? Kto je to?"

Ruská televízna stanica Zvezda, ktorú vlastní ruské ministerstvo obrany, tvrdí, že je to Putin a podobný názor zastávajú aj ďalšie ruské médiá.

 



"Je to varovanie pre USA, že by nemali začínať vojnu proti Rusku," napísal podľa správ Washington Post istý užívateľ YouTube.

Videozáznam musí prejsť ešte procesom overenia, keďže mnoho ľudí tvrdí, že je to upravený záznam, ktorý má slúžiť na účely propagandy. Ruská televízia Zvezda taktiež potvrdila, že nemôže potvrdiť pravosť videa.

Napriek tomu sa video šíri po sociálnych sieťach rýchlosťou svetla, keď za deväť dní ho už videlo takmer 1,5 milióna ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies