Výtržnosti na slovenských štadiónoch neutíchajú: Fanúšik sekal mačetou!

NETKY.SK • 20 August 2013, 06:23 • 2 min
Výtržnosti na slovenských štadiónoch neutíchajú: Fanúšik sekal mačetou!

BRATISLAVA - Výtržnosti fanúšikov na nedeľňajšom futbalovom zápase neobišli ani stretnutie Slovenského Grobu s Interom Bratislava.

slovakia

left justify in out

Domácich fanúšikov napadol tábor bratislavského Interu mačetou. Zasahovať musela polícia. Ako agentúru SITA informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, policajti zadržali po incidente troch podozrivých mužov, ktorých po procesných úkonoch prepustili na slobodu.

Polícia prijala oznámenie v nedeľu 18. augusta večer pred 19:00. Počas futbalového zápasu medzi mužstvami Slovenský Grob a Inter Bratislava došlo k výtržnostiam. Podľa doterajšieho vyšetrovania napadol po výtržnostiach fanúšik Interu fanúšika Slovenského Grobu. Stalo sa tak ešte v areáli futbalového ihriska. Incident sa potom presunul pred ihrisko, kde už boli oba fanúšikovské tábory. Počas incidentu zranil páchateľ ozbrojený železnou mačetou 46-ročného muža zo Slovenského Grobu. Zbraň dal po útoku ďalšiemu zo zúčastnených, ktorý ňou ohrozoval prítomných ľudí. Následne páchatelia z miesta ušli, pričom mačetu vyhodili ešte na mieste činu. 

Bezprostredne po incidente policajti chytili troch podozrivých mužov vo veku 28, 24 a 36 rokov, ktorých previezli na príslušné policajné oddelenie. Po potrebných procesných úkonoch ich polícia prepustila. Vecou sa zaoberá naďalej, poverený policajt začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva formou spolupáchateľstva. Poškodeného 46-ročného muža musel ošetriť lekár, liečiť sa bude približne desať dní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona