FOTO a VIDEO Výtržnosti fanúšikov Arsenalu po zápase s Tottenhamom

NETKY.SK • 24 September 2015, 19:26 • 2 min
FOTO a VIDEO Výtržnosti fanúšikov Arsenalu po zápase s Tottenhamom

LONDÝN – Anglický futbalový klub Arsenal by mohol čeliť vyšetrovaniu FA kvôli výtržnostiam, ktorých sa dopustili ich fanúšikovia počas včerajšieho zápasu Capital One Cupu proti Tottenhamu.

slovakia

left justify in out

Arsenal zdolal Tottenham na ich pôde 2-1 a medzi fanúšikmi hostí vypukla obrovská eufória a po záverečnom hvizde rozhodcu začali vo vytržení strhávať tabule na White Hart Lane.

Obrovské tabule následne hádzali na dolnú tribúnu, kde sedeli ďalší fanúšikovia Arsenalu. Objavili sa aj správy o pozápasových potýčkach medzi fanúšikmi oboch táborov mimo štadióna. Tieto incidenty múžu Arsenalu narobiť poriadne problémy kvôli neschopnosti kontroly vlastných fanúšikov a bude to vyšetrovať disciplinárna komisia FA.

Hovorca Arsenalu reagoval na výtržnosti fanúšikov takto: "Vieme o týchto incidentoch a znepokojujú nás, nakoľko sú výsledkom malej skupiny fanúšikov. Pri riešení budeme spolupracovať s Tottenhamom a rovnako aj kompetentnými orgánmi."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies