Výtržníci bezdôvodne napadli mladíka, teraz čelia obvineniam

NETKY.SK • 28 Február 2014, 13:46 • 2 min
Výtržníci bezdôvodne napadli mladíka, teraz čelia obvineniam

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Dvoch výtržníkov, ktorí ešte vlani v septembri bezdôvodne napadli pri priemyslovke v Považskej Bystrici 20-ročného Martina, už obvinili.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Matej a osemnásťročný Daniel čelia obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, Daniel Martina udrel do sánky, Matej ho napadol ostrým predmetom. Podľa znaleckého posudku zranenia, ktoré mu spôsobil Daniel, si vyžiadali práceneschopnosť asi päť dní, Matejov útok však bol brutálnejší, spôsobil mu stredne ťažké zranenia predlaktia. Staršiemu z dvojice v prípade dokázania viny hrozí trest na štyri až desať rokov. Keďže Daniel mal v ten deň narodeniny, berie sa ako mladistvý, v tom prípade sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies