Vytrvalý dážď zmaril semifinále turnaja WTA v Montreale

NETKY.SK • 23 August 2010, 07:22 • 2 min
Vytrvalý dážď zmaril semifinále turnaja WTA v Montreale

Vytrvalý dážď zmaril semifinále turnaja WTA v Montreale

slovakia

left justify in out

img

Vytrvalý dážď zmaril v sobotu semifinálové súboje na tenisovom turnaji WTA v kanadskom Montreale. Odohralo sa iba desať minút duelu medzi Dánkou Caroline Wozniackou a Ruskou Svetlanou Kuznecovovou a po šiestich hodinách čakania na vylepšenie počasia organizátori semifinále odložili na nedeľu.
      V nedeľu by sa malo dohrať prerušené semifinále, v ktorom Wozniacká viedla po dvoch hrách 2:0, a na druhom dvorci duel medzi turnajovou osmičkou Verou Zvonarevovou z Ruska a desiatkou Victoriou Azarenkovou z Bieloruska. Následne, ak to počasie dovolí, by sa odohralo aj finále, podľa prieskumu radara však údajne na sto percent znova hrozí dážď.
      "Ak by bolo potrebné zrušiť zápasy aj v nedeľu, presunie sa program na pondelok," povedal riaditeľ turnaja Eugene Lapierre. Keby sa tak stalo, bol by to presun do ďalšieho týždňa po prvý raz v tomto roku na turnajoch WTA. V Montreale sa však pondelkové finále, takisto pre dážď, hralo v roku 2006 a Srbka Ana Ivanovičová v ňom zdolala Švajčiarku Martinu Hingisovú.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona