Výtlky a katastrofálne cesty budete môct nahlásiť

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 10:42 • 2 min
Výtlky a katastrofálne cesty budete môct nahlásiť

Bratislava - Na Slovensko zamieril úspešný projekt Výtlky.sk. Odštartuje motoristickú anketu o Najhoršiu dieru na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Projekt Výtlky.sk, pomocou ktorého sa už tretí rok monitoruje stav ciest v Českej republike, tento rok ohlásil medzinárodnú pôsobnosť. Svoj potenciál ponúkne aj slovenským a maďarským motoristom a správcom ciest. Web Vytlky.sk a mobilné aplikácie pre smartphony pomôžu monitorovať cestné úseky s nebezpečnými výtlkmi. Projekt je založený na koncepte efektívnej spolupráce medzi vodičmi a cestármi.
      

Portál umožňuje nespokojným vodičom upozorňovať na zničené cestné úseky s nebezpečnými výtlkmi. "Projekt sme chceli trochu odľahčiť, či už vizuálnym štýlom alebo výzvou motoristom k nahlasovaniu cestných úsekov, ktoré sú v dezolátnom stave a výtlkov, ktoré ich štvú. Zdôrazňujeme však, že cestári a vodiči stoja na rovnakej strane barikády, a projekt Výtlky.sk má zjednodušiť komunikáciu medzi nimi," uviedol Peter Čaník, autor projektu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona