Vyťažený Tottenham zdolal londýnsku Chelsea a postúpil do štvrťfinále Ligového pohára

NETKY.SK • 30 September 2020, 08:09 • 2 min
Vyťažený Tottenham zdolal londýnsku Chelsea a postúpil do štvrťfinále Ligového pohára

LONDÝN- V osemfinále anglického Ligového pohára si Mourinhov Tottenham poradil s Lampardovou Chelsea, zápas sa rozhodol až po pokutových kopoch.

slovakia

left justify in out

Rozhodujúcu penaltu nepremenil Mason Mount

Tottenhamu, ktorý odohrá za tento týždeň neuveriteľné 4 zápasy sa nedávali veľké šance na postup v Ligovom pohári. "Kohúti" nemohli počítať so zraneným Heung-Min Sonom a Harry Kane začal iba z lavičky.

Chelsea vstúpila do zápasu lepšie ako Tottenham. V 19.minúte sa prvýkrát presadila nová posila Chelsea Timo Werner, krásnou strelou spoza šestnástky prekonal Huga Llorisa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea FC (@chelseafc),

 

V druhom polčase sa kohúti prebrali, vytvorili si pár dobrých šancí ale skvelé zákroky predviedla nová akvizícia Chelsea Eduard Mendy. Vyrovnanie prišlo po dobrom centri nováčika Sergia Reguilóna, jeho center pristál k Erikovi Lamelovi, ktorý sa dobre zorientoval a prekonal brankára Chelsea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tottenham Hotspur (@spursofficial),

 

Zápas sa rozhodol až po pokutových kopoch, prvé 4 dvojice strelcov nezaváhali. V piatej sérii sa presadil Harry Kane a posledným strelcom bol Mason Mount, Mountova strela bola síce dobrá ale výborný zákrok Huga Llorisa rozhodol, že do štvrťfinále postúpi Tottenham. Na Tottenham v tomto týždni čaká ešte súboj v EL a nedeľňajší šláger na pôde Manchestru United.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tottenham Hotspur (@spursofficial),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies