Vysúdené peniaze venuje Jordan deťom do Chicaga

NETKY.SK • 16 December 2015, 09:49 • 2 min
Vysúdené peniaze venuje Jordan deťom do Chicaga

CHICAGO - Vysúdené peniaze z procesov s potravinárskymi reťazcami Jewel-Osco a Dominick's Finer Foods venuje najlepší basketbalista všetkých čias Michael Jordan charite v Chicagu.

slovakia

left justify in out

Bývalá superhviezda miestnych Bulls verná svojmu legendárnemu číslu vybrala práve 23 organizácií v tomto meste, ktorým rozdelí nešpecifikovanú sumu. "Mám na toto miesto neuveriteľné spomienky a veľmi mi na ňom záleží.  Rozhodol som sa finančne podporiť zdravie, vzdelávanie a blahobyt tamojšej mládeže. Chicago mi toho dalo toľko a ja mu to chcem vrátiť prostredníctvom detí - budúcnosti mesta," vyjadril sa Michael Jordan.


Potravinársky reťazec Dominick's Finer Foods v roku 2009 v magazíne Sports Illustrated zverejnil inzerciu s dvojdolárovým kupónom na steak, pričom bez basketbalistovho súhlasu použil slogan "Michael Jordan... Si najlepší z najlepších". Reklama vyšla ako blahoželanie k jeho uvedeniu do Siene slávy. Jordan si zneužitie svojho mena prísne stráži a súdil sa aj so supermarketom Jewel-Osco. "Nikdy tu nešlo o peniaze," pripomenul Jordan, ktorý už dávnejšie sľúbil, že ich venuje charite.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies