Výstredný Memphis Depay prišiel na tréning v novom Rolls Royce

NETKY.SK • 29 December 2015, 18:45 • 2 min
Výstredný Memphis Depay prišiel na tréning v novom Rolls Royce

MANCHESTER – Vo futbalovom svete platí jedno nepísané pravidlo, ktoré hráči vo všeobecnosti dodržujú. Ak chce totiž futbalista jazdiť na drahom aute, mal by si najprv ten status vybojovať.

slovakia

left justify in out

Aj v dnešnej modernej dobe, ktorá robí z mladých chlapcov multimilionárov z jedného dňa na druhý, sa očakáva, že mladí futbalisti sa budú držať pri zemi a ich auto nebude také výstredné ako ich skúsenejších spoluhráčov.

Dvadsaťjedenročný útočník Manchestru United Memphis Depay sa však nerád drží konvencií, keď na tréning prišiel v novučičkom Rolls Royce.

 



Po porážke na ihrisku Stoke City, keď United prehral aj vďaka jeho chybe, to bol od mladého futbalistu celkom odvážny krok. Podľa správ Sunday People jeho príchod v nablýskanom Rolls Royce šokoval manažment aj spoluhráčov.

Memphisov jagavý životný štýl a výstredný zmysel pre módu sa už v tejto sezóne dostal do pozornosti vedenia United aj médií. Zdá sa však, že mladý futbalista si z toho ťažkú hlavu nerobí a rozhodne sa nechystá zmeniť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies