Výstavnú sezónu Incheby otvoria veľtrhy Slovakiatour a Danubius Gastro

NETKY.SK • 24 Január 2018, 15:35 • 2 min
Výstavnú sezónu Incheby otvoria veľtrhy Slovakiatour a Danubius Gastro

BRATISLAVA - V areáli bratislavskej Incheby sa bude konať od 25. do 28.januára dvojica veľtrhov ITF Slovakiatour a Danubius Gastro. Tradične otvoria výstavnú sezónu Incheby.

slovakia

left justify in out

Na veľtrhu cestovného ruchu očakávajú takmer 350 vystavovateľov zo 17 krajín. Návštevníci sa vďaka prezentácii rôznych krajín, regiónov, turistických organizácií a cestovných kancelárií budú môcť oboznámiť nielen z bohatou ponukou zahraničných destinácii, ale predovšetkým s krásami Slovenska.

 

Veľtrh každoročne návštevníkom predstavuje svojich partnerov. Tento rok to po prvýkrát v histórii veľtrhu budú až traja partneri - Nitriansky samosprávny kraj – Region Nitra, Moravskosliezsky kraj a Žilinský turistický kraj. Partnerské regióny budú prezentovať to najlepšie a najkrajšie, čo u nich turisti môžu objaviť od prírodných krás, cez kultúrne a historické pamiatky až po tipy na ubytovanie, kulinárske špeciality, možnosti voľnočasových aktivít, turistiky či športu.

 

Spoločným menovateľom súbežných veľtrhov ITF Slovakiatour a Danubius Gastro je konferencia Hospitality & Tourism Summit zameraná na oblasť cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie, ktorá sa uskutoční v piatok 26. januára. Toto odborné podujatie je stretnutím topmanažmentov gastronomického a hotelového trhu, cestovných kancelárií, hotelových, ubytovacích a stravovacích zariadení, miest, obcí, regiónov, profesijných organizácií a tiež zástupcov dodávateľov a poskytovateľov služieb. Experti z týchto oblastí budú riešiť tému Ako maximalizovať tržby a optimalizovať náklady.

 

Na veľtrh gastronómie sa prihlásilo 390 vystavovateľov z 11 krajín. Podľa slov organizátorov môžu návštevníci očakávať prezentáciu najaktuálnejších gastrotrendov, exhibície profesionálov aj súťaže. Veľtrh tiež prinesie ponuku vybavenia a zariadení do reštaurácií a hotelov, aj množstvo nových užitočných informácií pre oblasť gastronómie a hotelierstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies