Trenčania odohrajú svoje zápasy na Záhorí

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 10:27 • 2 min
Trenčania odohrajú svoje zápasy na Záhorí

Bratislava - Výstavba nového futbalového štadióna AS Trenčín na Sihoti sa dostáva z prípravnej fázy týkajúcej sa zemných prác do etapy samotnej stavby. Klub AS Trenčín musel s blížiacim sa zvýšeným stavebným ruchom spojeným s výstavbou novej hlavnej tribúny rokovať a rozhodnúť o dočasnom odchode zo súčasného štadióna.

slovakia

left justify in out

"Na základe odporúčania Únie ligových klubov ako aj predbežnými rokovaniam s dodávateľmi stavby nebude môcť náš klub využívať štadión na Sihoti v zápasovom režime. Stane sa tak prevažne z bezpečnostného hľadiska. AS Trenčín sa tak dohodol na polročnom prenájme futbalového štadióna v Myjave. Po dostavbe novej tribúny by sme sa chceli vrátiť na štadión na Sihoti. Optimistickým variantom sa javí druhá polovica budúceho ročníka," uviedol dvojnásobný slovenský majster v oficiálnom komuniké na jeho webe.

 

"Ak by klub mal zotrvať na súčasnom štadióne, musel by tomu byť prispôsobený nielen stavebný režim ale aj ďalšie podmienky licenčného systému, ktoré by stáli veľa zbytočne vynaložených finančných prostriedkov. V dnešnej fáze je pre nás najdôležitejšie sústrediť všetky sily na výstavbu a financovanie aktuálne aj tak posunutého dokončenia výstavby novej arény. Na základe dnes platných predpisov klub nemá reálnu možnosť zabezpečiť všetky platné bezpečnostné pravidlá a dodržanie súčasných licenčných podmienok Slovenského futbalového zväzu týkajúce sa zápasového režimu na štadióne na Sihoti,"  píše sa v klubovom stanovisku.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies