Výstava Agrokomplex sa na nitrianskom výstavisku začne 19. augusta

NETKY.SK • 10 August 2010, 11:44 • 2 min
Výstava Agrokomplex sa na nitrianskom výstavisku začne 19. augusta

Výstava Agrokomplex sa na nitrianskom výstavisku začne 19. augusta

slovakia

left justify in out

Na nitrianskom výstavisku Agrokomplexu finišujú prípravy na medzinárodnú poľnohospodársku a potravinársku výstavu Agrokomplex. Tohtoročný 37. ročník sa uskutoční v Nitre od 19. do 22. augusta. Spolu s Agrokomplexom sa uskutoční i medzinárodná kontraktačno-predajná výstava Svet koní, výstava Obnoviteľné zdroje energie, 8. ročník výstavy vidieckeho cestovného ruchu a rozvoja regiónov Regióny Slovenska, 17. medzinárodná družstevná kontraktačno-predajná výstava spotrebného tovaru Coopexpo, 13. kontraktačno-predajná výstava malých a stredných podnikateľov Živnostenské trhy a celoštátna výstava mladých králikov.
      Počas Agrokomplexu sa na výstavisku predstaví aj Slovenské poľnohospodárske múzeum, kde zažijú návštevníci Traktorparádu a množstvo ďalších historických zaujímavostí. Nebude chýbať súťaž v hode vidlami do diaľky Vidlomet-cup a projekt  zameraný na praktické predvádzanie rôznych typov mechanizácie Farmárske dni. Ďalšou zaujímavosťou budú preteky poštových holubov a prehliadka testovacej stranice poštových holubov, súťaž zručnosti na vysokozdvižných vozíkoch, súťaže v orbe dvojzáprahmi a furmanské preteky o Dožinkový veniec. Po prvýkrát sa na výstave predstaví Národný žrebčín Topoľčianky so svojím programom.
      V minulom ročníku výstavy sa na nitrianskom výstavisku predstavilo 465 vystavovateľov. Slovensko zastupovalo 415 vystavovateľov, zvyšok tvorili vystavovatelia z ďalších desiatich krajín. Veľtrh navštívilo takmer 60.000 ľudí, z toho 28% tvorili odborní návštevníci.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies