Vysokoškolákom a absolventom pomôže s uplatnením Kariérny deň v NItre

NETKY.SK • 6 Október 2016, 15:51 • 2 min
Vysokoškolákom a absolventom pomôže s uplatnením Kariérny deň v NItre

NITRA – Pomôcť študentom univerzity a absolventom s uplatnením sa na trhu práce je cieľom prvého Kariérneho dňa, ktorý organizuje Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre v spolupráci s Národným kariérnym centrom. V utorok 11. októbra budú mať na pôde univerzity príležitosť stretnúť sa s potenciálnymi zamestnávateľmi a vypočuť si informatívne a motivačné prednášky.

slovakia

left justify in out

Pracovné príležitosti prídu ponúknuť zahraničné aj slovenské firmy ako Amazon, Accenture, Billa, Injoy, E-KU, Your Choice, Campleaders Slovakia a ďalšie. „Poradia študentom s uplatnením po ukončení štúdia, ponúknu im pracovné ponuky a aktuálne stáže a budú ich informovať o možnostiach stráviť semester na vysokej škole v zahraničí alebo na letných programoch v USA,“ informovala Jana Krajčovičová z referátu rozvoja, informatizácie a marketingovej komunikácie UKF.


Zahraničným hosťom bude Owen Fernandez, jediný certifikovaný kouč prestížnej spoločnosti John Maxwell Team na Slovensku, ktorý prednášal vo viac ako štyridsiatich krajinách sveta. Workshop Vyberte si svoje povolanie pomôže študentom pri rozhodovaní, aké povolanie si vybrať po ukončení štúdia. Povedú ho kariérové poradkyne zo Združenia pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry Katarína Hencová a Paula Pastierová.

 

Na záver je pripravený workshop spoločnosti Your Choice Staňte sa profesionálnym prekladateľom, na ktorom môžu študenti získať praktické rady ako sa stať profesionálnym prekladateľom a získať stáž v prekladateľskej agentúre. „Pevne veríme, že osobné stretnutie študentov a absolventov so zástupcami firiem podporí komunikáciu a spoluprácu medzi nimi a otvorí im cestu k sprostredkovaniu práce, stáže, brigády či praxe,“ uzavrela Krajčovičová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies