Vysokoškoláci môžu získať grant na svoje nápady

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 17:17 • 2 min
Vysokoškoláci môžu získať grant na svoje nápady

BRATISLAVA - Vysokoškoláci môžu získať grant na uskutočnenie svojich nápadov. Nadácia Tatra banky totiž otvára už 5-krát grantový program Business Idea.

slovakia

left justify in out

Jeho cieľom je podporiť vzdelávanie a integráciu budúcich absolventov vysokých škôl na trhu práce práve podporou ich výnimočných nápadov. Informovala o tom manažérka nadácie a sponzoringu Zuzana Böhmerová.

 

Tento rok sa finančná podpora pre jedného z víťazov rozrastie aj o novinku – odborný mentoring od expertov z oblasti investovania. “Mladí ľudia dnes prichádzajú s množstvom skvelých myšlienok, ktoré by radi uskutočnili. Grant Business Idea umožňuje zhmotnenie skvelých ideí a tým aj ich aplikovanie do reálneho prostredia. Radi preto podporíme aktívnych študentov a pomôžeme im prekonať prvé prekážky pri realizácií ich snov, ktoré následne môžu vyústiť do reálneho podnikania,“ vyjadrila sa Böhmerová.

 

Finančné príspevky poskytnutú študentom druhého a tretieho stupňa denného štúdia na slovenských vysokých školách. Svoje projekty môžu prihlásiť do 25. apríla. Plánovaná výška grantu je 15 000 eur, maximálna výška podpory na jeden projekt je 5 000 eur. Bližšie informácie o grante sú na internetovej stránke www.nadaciatatrabanky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona