Vysokoškoláci môžu absolvovať výmenný pobyt v Kórei

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 13:56 • 2 min
Vysokoškoláci môžu absolvovať výmenný pobyt v Kórei

BRATISLAVA - Študenti bakalárskeho alebo magisterského štúdia vysokých škôl sa môžu zúčastniť na štipendijnom programe DUO-Korea, ktorý podporuje výmenné pobyty s Kórejskou republikou.

slovakia

left justify in out

Môžu sa tak uchádzať o štvormesačné štipendijné pobyty. Uzávierka podávania prihlášok je 16. mája. Informovala o tom Slovenská akademická informačná agentúra na svojej internetovej stránke.


Program DUO-Korea financuje ministerstvo školstva Kórejskej republiky. Je súčasťou programu ASEM DUO Fellowship Programme, ktorý podporuje výmenné pobyty medzi Kórejskou republikou a 30 európskymi krajinami.


Slovenská akademická informačná agentúra je mimovládna nezisková organizácia, na základe zmlúv s ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu ako aj s Úradom vlády SR a s ďalšími organizáciami administruje viacero štipendijných a grantových programov v oblasti vysokoškolského vzdelávania a vedy pre záujemcov zo Slovenska aj zo zahraničia. Zároveň poskytuje informácie o štúdiu v zahraničí pre záujemcov zo Slovenska ako aj informácie pre záujemcov zo zahraničia o štúdium na Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona