VYSOKÉ TATRY: Reprezentanti v lyžovaní dnes pretekali s deťmi z detského domova

NETKY.SK • 27 December 2010, 09:43 • 2 min
VYSOKÉ TATRY: Reprezentanti v lyžovaní dnes pretekali s deťmi z detského domova

VYSOKÉ TATRY: Reprezentanti v lyžovaní dnes pretekali s deťmi z detského domova

slovakia

left justify in out

Slovenskí lyžiarski reprezentanti v alpských disciplínach usporiadali dnes v Tatranskej Lomnici benefičnú akciu pre deti z Detského domova v Spišskom Štiavniku.
      "Okrem Veroniky Zuzulovej, ktorá sa pripravuje na preteky svetového pohára, sa na akcii zúčastnili všetci naši reprezentanti," povedal pre TASR organizátor podujatia Kamil Povrazník. Ako dodal, naši najlepší lyžiari učili deti základom lyžiarskeho umenia a darovali im aj rôzne predmety, ktoré sú súčasťou ich lyžiarskej výbavy – okuliare, rukavice, batohy i čiapky.
      "Deti spolu s reprezentantmi vytvorili aj pretekárske družstvá a zmerali si sily v slalome," doplnil Povrazník. Po spoločnom obede sa všetci zúčastnili na tzv. diskusnom klube, kde sa mohli malí návštevníci dozvedieť o tajomstvách "z lyžiarskej kuchyne".
      Súčasťou podujatia bola aj prezentácia nového oblečenia, v ktorom budú v tejto sezóne naši lyžiari reprezentovať Slovenskú republiku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies