Vysoké školy môžu cez Pellegriniho úrad získať 300-tisíc eur

NETKY.SK • 27 Január 2017, 15:14 • 2 min
Vysoké školy môžu cez Pellegriniho úrad získať 300-tisíc eur

BRATISLAVA - Úrad podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu Petra Pellegriniho vyzýva vysoké školy k partnerstvu. Štartuje pritom projekt, ktorý vytvára pre vysoké školy nové možnosti financovania voliteľných predmetov. Vysoké školy môžu v rámci výzvy získať 300-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

O partnerstvo sa v tomto prípade môžu uchádzať všetky verejné a štátne vysoké školy. Žiadosti môžu podávať do konca februára. Agentúru SITA o tom informoval komunikačný odbor Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu.


Cez projekt budú financovať voliteľné predmety, vďaka ktorým sa študenti budú môcť odborne a tematicky špecializovať na kľúčové oblasti práce s eurofondmi.

 

Predložené návrhy bude posudzovať odborná komisia, ktorú zriadi Úrad podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu. Vysoké školy musia spĺňať viaceré kritériá.

 

Komisia bude hodnotiť napríklad skúsenosti predkladateľov s výučbou príbuzných študijných programov, odbornú kapacitu či kvalitu predloženej metodiky voliteľného predmetu, vrátane uvedenia mena garanta s odbornou spôsobilosťou. Školy môžu žiadosti o partnerstvo posielať v elektronickej forme na e-mailovú adresu partnerstvo@vicepremier.gov.sk najneskôr do 28. februára.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona