Figeľ:Výsledok Fica môže byť Pyrrhovo víťazstvo alebo prehra

NETKY.SK • 18 December 2013, 14:34 • 2 min
Figeľ:Výsledok Fica môže byť Pyrrhovo víťazstvo alebo prehra

BRATISLAVA - Podľa Figeľa šancu poraziť v prezidentských voľbách Fica má Pavol Hrušovský

slovakia

left justify in out

Rok 2014 môže byť podľa predsedu KDH Jána Figeľa rokom politického zlomu, pretože výsledok Roberta Fica v prezidentských voľbách môže byť pre Smer-SD Pyrrhovo víťazstvo alebo osobná prehra. Ako povedal Figeľ dnes pre agentúru SITA, "podobný pokus urobil neúspešne, ba opakovane aj Vladimír Mečiar a porazili sme ho opakovane".

Podľa Figeľa šancu poraziť v prezidentských voľbách Fica má Pavol Hrušovský. „Je kandidátom pravicových subjektov, ale aj občanov. Od mnohých známych kandidátov sa líši tým, že môže použiť prívlastok spoločný kandidát. Spája dve parlamentné strany – KDH a Most-Híd,“ povedal Figeľ. Podľa neho zvíťazí ten kandidát, ktorý spojí viac podpory nielen strán, ale aj občanov. „Fico najviac polarizuje spoločnosť, vedie rebríčky popularity ako aj nepopularity. Svojím víťazstvom môže spoločný kandidát Pavol Hrušovský pomôcť nielen posilniť ústavnosť, spravodlivosť a politickú kultúru, ale aj vyváženosť politickej scény v období vlády jednej strany koncentrujúcej stále viac moci,“ vyhlásil Figeľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona