Výsledky pitvy malej Elišky (†9): Jej strýko ju znásilnil a uškrtil!

NETKY.SK • 12 September 2014, 17:55 • 2 min
Výsledky pitvy malej Elišky (†9): Jej strýko ju znásilnil a uškrtil!

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Výsledky pitvy ukázali ako deväťročná Eliška zomrela. Jej príbuzný (25) ju vylákal za mesto a tam ju znásilnil a zavraždil. Údajný vrah by mal byť bratrancom Eliškinej matky.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka MF DNES je už muž v rukách polície, ktorá ho z otrasného činu obvinila. Český portál blesk.cz priniesol informáciu, že sa jedná o strýka malej Elišky Romana K., ktorý je údajne závislý na drogách. „Dnes dopoludnia bol z obvzlášť závažných zločinov znásilnenia a vraždy obvinený 25-ročný muž z Chomutova. Jedná sa o osobu blízku rodine nezletilého dievčatka. Zároveň bol podaný podnet k návrhu na vzatie obvineného do väzby. Kriminalisti zistili, že muž mal dievčatko najskôr osloviť a potom vylákať na odľahlé miesto  neĎaleko obce Ciboušov. Tam ju neskôr našli bez známok života,“ povedala policajná hovokyňa Ústeckého kraja Alena Bartošová.

 

Polícia dnes zverejnila aj výsledky pitvy. Obvinení malú Elišku najskôr pred smrťou znásilnil a potom ju uškrtil. Za tento čin hrozí jej príbuznému 20 rokov za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies