Vyšla publikácia Brazília 2014, aj s Pelého príhovorom

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 13:01 • 2 min
Vyšla publikácia Brazília 2014, aj s Pelého príhovorom

BRATISLAVA - V rekodnom čase, necelé štyri dni po finálovom zápase svetového šampionátu vo futbale, vychádza reprezentatívna knižná publikácia "Brazília 2014".

slovakia

left justify in out

Pamätnicu XX. majstrovstiev sveta, ktorú vydalo Ottovo nakladateľstvo, začnú od piatka 18. júla predávať v kníhkupectvách. Autorom je športový publicista a dlhoročný redaktor denníka Pravda Michal Zeman, ktorý sa zúčastnil na podujatí ako akreditovaný novinár. Je to už jeho štrnásta športová kniha a piata, ktorá mapuje futbalový šampionát.

 

Fanúšik v nej nájde všetko, čo potrebuje vedieť o najprestížnejšom podujatí futbalového roka. Približuje všetky časti záverečného turnaja od prvého zápasu po finále, prináša profily najväčších hviezd, predstavuje zúčastnené tímy a krajiny v podrobných vizitkách, dvanásť štadiónov, na ktorých sa hralo, stručný prehľad všetkých predchádzajúcich MS a viaceré 
iné zaujímavosti. Bohatá je štatistická časť, výsledky v kvalifikácii na všetkých kontinentoch a štatistiky všetkých 64 zápasov MS. Príťažlivosť knihy zvýrazňuje viac ako dvesto farebných fotografií. Príhovor v nej napísal exkluzívne futbalový kráľ Pelé a komentujú ho aj dvaja reprezentační tréneri Ján Kozák a Pavel Vrba. 

 

Publikácia má 128 strán, odporúčaná cena je 14,90 eura. Knihu už preložili aj do češtiny a od piatka sa bude predávať aj v susednom Česku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies