Vyskúšajte pánsky štýl

NETKY.SK • 18 September 2016, 11:53 • 2 min
Vyskúšajte pánsky štýl

BRATISLAVA - Všetko začala Coco Chanel, ktorá bola veľmi svojrázna žena a rozhodla sa dať ženám nohavice. Dokázala vo svojich modeloch skĺbiť pánske prvky so ženskosťou.

slovakia

left justify in out

Inšpirovala sa od početných milencov, dokonca si od nich požičiavala košele či kravaty. Typické pre Coco Chanel bolo pruhované tričko a na ňom niekoľko perlových náhrdelníkov.

 

Nebojte sa miešať rýdzo pánske prvky s tými ženskými, chce to síce odvahu a cit pre módu, ale ak zvolíte jednoduchý štýl čiernych lodičiek a tmavšie farby saka a nohavíc, pokojne si k tomu oblečte výraznú kravatu a čierny klobúk.

 

Dôkazom toho, že nežnosť ženy v pánskom oblečení vynikne viac, sú aj modely od amerického módneho návrhára Ralpha Laurena. Ten si dokázal pohrať aj s farbami a jeho modely sú dokonalou zmesou mužských a ženských elementov, a keď zvolíte kvalitný materiál, stanete sa naozajstnou módnou ikonou.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies