Vyšiel singel produkovaný Simonom Cowellom, má pomôcť obetiam požiaru v Londýne

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 12:47 • 2 min
Vyšiel singel produkovaný Simonom Cowellom, má pomôcť obetiam požiaru v Londýne

LONDÝN - Charitatívny singel, vydaný dnes a produkovaný Simonom Cowellom, má pomôcť obetiam ničivého požiaru v londýnskom 24-poschodovom obytnom dome Grenfell Tower, pri ktorom zahynulo najmenej 79 ľudí.

slovakia

left justify in out

Na nahrávke piesne americkej dvojice hudobníkov Simon a Garfunkel "Bridge Over Troubled Water" (Most ponad rozbúrenú rieku) sa podieľalo približne 50 umelcov. Medzi spevákmi bola Rita Ora, Robbie Williams, Liam Payne a Jessie J.

 

Hviezda hudobného štýlu grime, umelec Stormzy, začína skladbu rapovaním: "Neviem, kde začať, tak začnem slovami, že nemienim na vás zabudnúť/nemienim byť ticho/nemienim vás nechať tak/hovorím to za každého jedného človeka v Grenfelli/aj keď som sa s vami nikdy nestretol."

 

Singel vyšiel dnes pri príležitosti uplynutia týždňa od požiaru, ktorý v skorých ranných hodinách 14. júna zachvátil obytnú budovu v západnom Londýne, keď jej obyvatelia boli doma a spali.

 

Simon Cowell je britský porotca talentových súťaží, podnikateľ, filantrop, filmový, hudobný a televízny producent. Je známy predovšetkým ako nekompromisný porotca v súťažiach American Idol, The X Factor a Britain's Got Talent. Vlastní televíznu produkčnú a hudobnú spoločnosť Syco, ktorej časť tento rok podľa britskej tlače predal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona